Tuesday, 23 April, 2024

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη στη ΔΕΔΑ: Ξεκινά η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα στη ΔΕΔΑ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δρ. Μ. Τσάκα, ο οποίος τον ενημέρωσε

πως η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου ξεκινά στις αρχές Απριλίου, ενώ παράλληλα δρομολογούνται οι διαδικασίες για τη προμήθεια του αποσυμπιεστή. Με το χρονοδιάγραμμα αυτό στόχος είναι οι πρώτες συνδέσεις σε οικίες και επιχειρήσεις να πραγματοποιηθούν τον χειμώνα του 2022-2023.

Επιπλέον, η ΔΕΔΑ επεξεργάζεται ήδη τις μελέτες για τη σύνδεση του δικτύου των Γιαννιτσών με αγωγό, είτε από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, είτε από το βαλβιδοστάσιο στο Άσπρο, δηλαδή με τον νέο αγωγό του ΔΕΣΦΑ για τη Δυτική Μακεδονία. Με τη μέθοδο της απευθείας σύνδεσης θα καλύπτονται όλες οι μελλοντικές αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν στην περιοχή.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε: «Με συνέπεια και μεθοδικότητα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί ένα-ένα όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που χρειάζεται και είχε στερηθεί η Πέλλα τα προηγούμενα χρόνια».

Υπενθυμίζεται πως για το συγκεκριμένο έργο ο Λάκης Βασιλειάδης έχει πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων, όπως προκύπτουν από προηγούμενες αναρτήσεις του στους συνδέσμους: https://bit.ly/3JYkvrM, https://bit.ly/3J2nnmg, https://bit.ly/36JyKlQ, https://bit.ly/384qj4L

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου