Friday, 29 March, 2024

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τους Αγρότες

Τους Αγρότες της ευρύτερης περιοχής υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Παρασκευή 22/1/16, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με την παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Αφού συνομίλησαν, η Δήμαρχος δήλωσε τη συμπαράστασή της και παρέλαβε το ψήφισμα των Αγροτών.

Ακολούθως, κατέβηκαν όλοι μαζί στον αύλειο  χώρο του Δημαρχείου, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί αγρότες παρατάσσοντας στο δρόμο τ΄αγροτικά τους μηχανήματα.

Η Δήμαρχος απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό εξέφρασε την υποστήριξη του Δήμου στον αγώνα των Αγροτών. Αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός ότι όλοι καταγόμαστε ή έχουμε άμεση σχέση με την αγροτιά, όσο και  στον κυρίαρχο αγροτικό χαρακτήρα της περιοχής καθώς και στον σημαντικότατο ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην τοπική και στην εθνική οικονομία.

Σημείωσε ότι η στάση των αρμοδίων φορέων που εμπλέκονται με το αγροτικό ζήτημα, σε συνδυασμό με τα σκληρά μέτρα τα οποία προτείνονται να εφαρμοστούν, δεν  βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος, αλλά το εντείνουν. Τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη δικαίωση των αιτημάτων τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν τον αγώνα τους παραμερίζοντας τις όποιες κομματικές αντιπαραθέσεις. Υπογράμμισε πως όπως ο Δήμος έλαβε, πριν μερικούς μήνες, απόφαση στήριξης των Αγροτών, το ίδιο θα πράξει και τώρα . Θ΄αποστείλει δε το ψήφισμα και την αντίστοιχη απόφαση του Δήμου Σκύδρας στ΄ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα της αυτοδιοίκησης και σ΄όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες και φορείς.

Στη συνέχεια οι Αγρότες κινήθηκαν προς το μπλόκο Μαυροβουνίου όπου ενσωματώθηκαν με το πλήθος των συναδέλφων τους και των συμπολιτών μας που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους.

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τους Αγρότες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου