Thursday, 25 April, 2024

Συνέλευση και κοπή πίτας από το Περιφερειακό Σωματείο του Μαρινόπουλου στα Γιαννιτσά

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, το Περιφερειακό Σωματείο του Μαρινόπουλου πραγματοποίησε συνέλευση και κοπή της πίτας του

στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Το προεδρείο του ΔΣ μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, μίλησε για το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι συσπειρωμένοι και οργανωμένοι γύρω από το Σωματείο τους και τη Διοίκησή του, και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.

Η πρόεδρος Κατερίνα Νικολαίδου και ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Κορνισορλής δήλωσαν ότι υπάρχουν προβλήματα με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων σε άλλα καταστήματα, είτε στην Έδεσσα είτε Κρύα Βρύση ή Αλεξάνδρεια, όπως και ζητήματα ‘’εναντίωσης’’ τους από ανώτερα στελέχη, όμως προσπαθούν ενωμένοι να τα αντιμετωπίσουν όλα.

Επίσης, δόθηκε το μήνυμα της συνεχούς επιφυλακής διότι είναι στην αναμονή για το deal με τον Σκλαβενίτη, οπότε κανείς δε γνωρίζει πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει το ξεκαθάρισμα για το τι μέλλει γενέσθαι με τους εργαζομένους στα νέα ή στα υπάρχοντα καταστήματα. Ακόμη, ειπώθηκε από το Συμβούλιο, αλλά και από τον πρώην πρόεδρο του Εργατικού Γ. Βουδούρη που έδωσε το παρών, ότι θα φροντίσουν να έρθει εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας για να ενημερώσει για όλα τα τεκταινόμενα πιο ολοκληρωμένα τον επόμενο μήνα.

marinopoulossomateio

Το Δ.Σ. του Σωματείου πάντως, παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις, ώστε να κρατά ενήμερους τους υπαλλήλους και ζητά περαιτέρω συγκρότηση, ενίσχυση και αύξηση των εγγεγραμμένων μελών ώστε να έχει λόγο στο πανελλαδικό Σωματείο.

Το παρών έδωσε και η πρόεδρος του Εργατικού Θ. Ζουρνατζίδου που στηρίζει τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου.

Ακολούθως, μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια με δώρο χρηματικό ποσό!

swmateiomarinopoulos

swmateiomarinopoulos2

Συνέλευση και κοπή πίτας από το Περιφερειακό Σωματείο του Μαρινόπουλου στα Γιαννιτσά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου