Wednesday, 24 April, 2024

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας: Πρωτοβουλία συμβούλων, μόνο μετά από το ναι της δημάρχου!

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας, με τυπικά θέματα στην ημερήσια διάταξη, αλλά και την έκκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και  οριστικής παραλαβής του έργου για την κατασκευή αρδευτικών δικτύων Δήμου Σκύδρας»,του έργου της επέκτασης του αρδευτικού δικτύου της Τ.Κ. Λιποχωρίου και της συγκρότησης της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου επέκταση αρδευτικού δικτύου στην Τ.Κ. Μαυροβουνίου. Για το έργο της κατασκευής των αρδευτικών δικτύων υπάρχει κώλυμα από τον ανάδοχο που δεν μπορεί να το παραδώσει στην ημερομηνία που απαιτείται νομικά και εκεί δημιουργήθηκε θέμα στο πως πρέπει να το χειριστεί το Σώμα.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μ. Καραγιάννης τόνισε πως ‘’πρέπει να ολοκληρωθεί το οικονομικό αντικείμενο μέσα στην ημερομηνία’’. Και η πρόταση ήταν να γίνει ένσταση στον ανάδοχο.
Η δήμαρχος επεσήμανε ότι αν γίνει αυτό, θα χαθεί το έργο, λόγω απένταξης… ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε να δεχτεί το ΔΣ την ένσταση του αναδόχου και να ξεκινήσει το έργο, όπου έχει γίνει ήδη αντλιοστάσιο.

Όταν έγινε η συγκεκριμένη πρόταση και ο πρόεδρος ζήτησε να ψηφίσουν, όλοι οι σύμβουλοι της δημάρχου την κοίταξαν και ρώτησαν: ‘’Τι να κάνουμε’’; Για να λάβουν την απάντηση από την κ. Ιγνατιάδου: ‘’ότι θέλετε, ψηφίστε’’! δείχνοντας πόσο… ανεξάρτητα αποφασίζουν!

Τα υπόλοιπα θέμα πέρασαν ομόφωνα, όπως η έγκριση της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σκύδρας για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Σκύδρας με τον χαρακτηρισμό πεζοδρόμων κάποιων δρόμων και η έγκριση συμπληρωματικού γεωτεχνικού προγράμματος κατά μήκος της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ.

DSC02143 DSC02148

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας: Πρωτοβουλία συμβούλων, μόνο μετά από το ναι της δημάρχου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου