Saturday, 20 April, 2024

Συνεδρίαση ΔΣ Έδεσσας, μέσω τηλεδιάσκεψης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε

με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018, σε συνδυασμό με το άρθρο 10 της από 11.03.2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ τ.Α΄ αρ. 55/11.03.2020), που θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης δύο (2) προστατευτικών εμποδίων «Π» επί του πεζοδρομίου στην οδό Κων/νου Παλαιολόγου αρ. 43 στην Έδεσσα (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2. Απόδοση χρηματοδότησης στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων (Γ’ κατανομή) (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
3. Μίσθωση ακινήτων για τη στέγαση των 1ου και 8ου Νηπιαγωγείων Έδεσσας(Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
4. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την κατάθεση πρόσθετων λόγων επί της αίτησης αναίρεσης του Δήμου κατά της ΕΣΤΙΑΣ Α.Ε. (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αγωγής και λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της ENERGA POWER TRADING Α.Ε. κλπ (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
6. Έγκριση του σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ», για το Δήμο Έδεσσας (Εισηγητής: Εκτελεστική Επιτροπή).
7. Αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου Έδεσσας από το Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055) (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, και Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
8. Αποδοχή επιχορήγησης του Δήμου Έδεσσας από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ» για αγορά απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, οικονομικής ανάπτυξης).
9. Επιστροφή αχρεωστήτως ληφθέντων προνοιακών επιδομάτων (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
10. Λειτουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
11. Γνωμοδότηση για το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, έτους 2021 (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).
12. Συζήτηση και ενημέρωση για τη λειτουργία της ΑΜΚΕ «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας, Ευάγγελος & Αμαλία Δίζα» (Εισηγητής: Δήμαρχος-Πρόεδρος ΑΜΚΕ).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου