Thursday, 25 April, 2024

Συνεδρίαση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας με την Έ. Αχτσιόγλου. Ι. Σηφάκης: Μόνο με πολιτική αλλαγή θα δοθούν λύσεις

Ο Γιάννης Σηφάκης συμμετείχε χθες 31 Μαίου στη Σκύδρα σε ανοικτή συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πέλλας με εισήγηση της Έφης Αχτσιόγλου

παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών και πολλών μελών του Κόμματος.Αποφασίστηκε άμεση ανασυγκρότηση και οργάνωση της μάχης για να ακουστεί παντού το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Για να ξανακερδίσει τους πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με προτάσεις θετικές, ρεαλιστικές, ριζοσπαστικές, εφαρμόσιμες, κοστολογημένες που δίνουν λύσεις στα οξυμμένα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και της χώρας. Στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, στην ανάγκη αύξησης των εισοδημάτων, βιώσιμης ρύθμισης των χρεών με μείωση οφειλής, προστασία της πρώτης κατοικίας και αναστολή πλειστηριασμών, μείωσης ΦΠΑ σε τρόφιμα και ΕΦΚ στα καύσιμα, αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, κατάργηση τέλους επιτηδεύματος,  10.000,00 € αφορολόγητο για όλους και για τους επαγγελματίες, αναβαθμισμένη δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, δημόσιες υποδομές, δημοκρατία και δικαιοσύνη παντού!

Όχι στον φόβο που συστηματικά καλλιεργεί η ΝΔ μέσα από τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ-Όχι στην επαναφορά του άσφαιρου παλιού δικομματισμού-Ναι στην πολιτική αλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Αλ. Τσίπρα στις 25 Ιούνη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου