Friday, 29 March, 2024

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Συνεδρίαση

της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου:Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στην καθημερινότητα στον τομέα της άρδευσης της Τ.Κ. Γαρεφείου (αρ. μελέτης 43_2018)
2. Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου: Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στην καθημερινότητα στον τομέα της άρδευσης της Τ.Κ. Βορεινού (αρ. μελέτης 42_2018)
3. Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου: Μεταφορά νερού σε δεξαμενή νερού για πυρόσβεση και αντιμετώπιση πυρκαγιών στην Τ.Κ. Προμάχων και στην Τ.Κ. Εξαπλατάνου (αρ. μελέτης 33/2018)
4. Παράταση της Συμβατικής Προθεσμίας για το Υποέργο 3 “Τεχνική Βοήθεια” της Πράξης “Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1Ης Διαχειριστικής Ενότητας Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού”
5. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΠΙΠΕΡΙΑΣ, ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ»
6. «Έγκριση του πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»
7. «Έγκριση του πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»
8. «Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) – απαλλαγή υπολόγου»
9. «Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) – απαλλαγή υπολόγου»
10. «Έγκριση του πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΨΑΛΟΥ»
11. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΟΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»
12. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
13. «Έγκριση του πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΙΔΑΣ ΚΑΙ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»
14. Επικαιροποίηση της με αρ. 73/2018 απόφασης της ΟΕ με θάμα «Έγκριση όρων ανοικτού διαγωνισμού του έργου «Δημιουργία χώρων αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής στην πόλη της Αριδαίας Δήμου Αλμωπίας».
15. Έγκριση όρων ανοικτού διαγωνισμού του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»
16. Έγκριση όρων ανοικτού διαγωνισμού του έργου «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου