Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συνελήφθη γυναίκα-μέλος συμμορίας που εξαπατούσε πολίτες με τη μέθοδο του αιφνιδιαστικού τηλεφωνήματος

Συνελήφθη στη Χαριλάου γυναίκα-μέλος συμμορίας που εξαπατούσαν πολίτες με τη μέθοδο του αιφνιδιαστικού τηλεφωνήματος

Πρόκειται για 49χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας, καθώς και δύο συνεργών της που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Εγκληματικής οργάνωσης-Συμμορία» και της «Απάτης κατά συναυτουργία». Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, συνεργός της συλληφθείσας πραγματοποίησε αιφνιδιαστική τηλεφωνική κλήση σε οικία 62χρονης, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι, συγγενικό της πρόσωπο είναι υπαίτιο θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, ενώ δεύτερος συνεργός της, προσποιούμενος τον αστυνομικό, ζήτησε, τηλεφωνικά, μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να βοηθήσει τη συγγενή της.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χαριλάου, η 49χρονη γυναίκα, η οποία μετέβη προκειμένου να παραλάβει προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η προαναφερόμενη συμμορία, προσπάθησε σε δύο ακόμη περιπτώσεις και με την ίδια μεθοδολογία, να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

seleo

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου