Thursday, 28 March, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ν. Πέλλας «Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ν. Πέλλας: Ήλθον είδον και απήλθον»

Χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δυο δημόσια Νοσοκομεία του Ν. Πέλλας

Με την έντονη παρουσία των δυνάμεων της προσωπικής του φρουράς σε συνδυασμό με την επίβλεψη της αστυνομίας ο πρωθυπουργός συνάντησε ελάχιστους υγειονομικούς ολοκληρώνοντας τον «περίπατο» του.
Ο Ν. Πέλλας παραμένει υγειονομικά ανοχύρωτος έχοντας τα πρωτεία σε θανάτους, πανελλαδικά, σε σχέση με τον πληθυσμό του . Μέσα σε αυτούς υπήρξαν και υγειονομικοί που προσβλήθηκαν από τον ιό στους χώρους εργασίας τους.
Ο λαός της Πέλλας πλήρωσε βαρύτατο τίμημα από την εγκληματική ανικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να διαχειριστούν την πανδημία του κορονοϊού.
Τόσους μήνες δεν ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας από άποψη.
Γι αυτό δεν έχουν γίνει οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.
Γι’ αυτό και προσέφυγαν στην είσοδο ιδιωτών γιατρών στις δημόσιες δομές υγείας με προνομιακούς όρους. Είναι συνειδητή τους επιλογή.
Γιατί να ενισχύσουν άλλωστε το ΕΣΥ με υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, αφού ο σχεδιασμός τους για αύριο είναι να το ιδιωτικοποιήσουν;
Η θέση της Νέας Δημοκρατίας πάντοτε ήταν η υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος υγείας και η υποβοήθηση της ιδιωτικής διείσδυσης σε αυτό. Αυτό είναι πάγιο ιδεολογικό χαρακτηριστικό της σε πολλαπλές εκδοχές, το οποίο ποτέ δεν έκρυψε.
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου