Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ, στο 1ο χιλ Γιαννιτσών-Εδέσσης

Λίγο μετά τις 1:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, 25 Ιουνίου, στο 1ο χιλ Γιαννιτσών-Εδέσσης σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ επιβατηγό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες από εργαζόμενους και διερχόμενους στις γύρω επιχειρήσεις, όπως και τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας Γιαννιτσών, ο οδηγός της νταλίκας, Ρουμανικής υπηκοότητας (χωρίς πράσινη κάρτα) που κινούταν στο ρεύμα Γιαννιτσών-Έδεσσας επιχείρησε να κάνει επιτόπια αναστροφή επί της οδού!

Ο διερχόμενος οδηγός του ΙΧ όπως είναι λογικό για να τον αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε κάγκελα επιχείρησης. Άγιο είχαν και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί που δεν έπεσε πάνω τους είτε το ΙΧ που πέρασε απέναντι είτε η νταλίκα και δεν θρηνούμε αυτή τη στιγμή θύματα…Όπως φαίνεται στις φωτο και στο βίντεο, το μισό όχημα σφηνώθηκε στα κάγκελα και ο άνθρωπος είχε άγιο που βγήκε με ελαφρύ χτύπημα, όμως σε κατάσταση σοκ…

Από τα σημάδια στο οδόστρωμα φαίνεται ότι υπάρχουν ροδιές της νταλίκας, που επιχείρησε να κάνει αναστροφή, όπως και από τα σπασμένα κομμάτια σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Τροχαία Γιαννιτσών διερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου