Friday, 29 March, 2024

Σχέδιο Προϋπολογισμού στη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 09:30 π.μ., συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Έδεσσας

για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατάρτιση του σχεδίου του Προϋπολογισμού του Δήμου Έδεσσας, οικονομικού έτους 2017.
  2. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης για την ενοικίαση αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Παναγίτσας της Δ.Ε. Βεγορίτιδας.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση αίτησης αναστολής με αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσ/νίκης επί της με ημερομηνία 22.06.2016 επιταγής προς πληρωμή του Γ. Ν.
  4. Ανάκληση της με αριθμ. 226/2014 απόφασης της ΟΕ «Απόκρουση δικογράφων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Απόκρουση αγωγής που θα συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Έδεσσας και λήψη νέας απόφασης για δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής επί της σχηματισθείσας δικογραφίας.
  5. Ανάκληση της με αριθμ. 091β/2015 απόφασης της Ο.Ε. «Απόκρουση Δικογράφων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου. β. Απόκρουση αγωγής που θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας.
  6. Λήψη απόφασης για δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής επί της σχηματισθείσας δικογραφίας με αριθμό ΒΜ Α2016/520.
  7. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Μεταφορά μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης Νοσοκομείου Έδεσσας», προϋπολογισμού 200.000,00 €.
  8. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών επέκτασης και βελτίωσης δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Έδεσσας.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου