Saturday, 20 April, 2024

Σωματείο Εργατών-ιων γης Κονσερβοποιείων Ν. Πέλλας κατά του σωματείου Νάουσας

Το Σωματείο Εργατών-ιων γης Αγροτικών Προϊόντων Κονσερβοποιείων-Διαλογητηρίων Ν. Πέλλας κατά του σωματείου που ανήκει στη δύναμη εργατικού κέντρου της Νάουσας (και το ΠΑΜΕ)
Το Σωματείο το οποίο νομιμά εκπροσωπούμε ιδρύθηκε στα Γιαννιτσά το 1975 και η τελευταία τροποποίηση του καταστατικού του έγινε το 1986.Αποτελει τμήμα του εργατικού κέντρου Πέλλας (Γιαννιτσών).
Στο σωματείο μπορούν να είναι μέλη οι εργάτες γης και οι εργαζόμενοι σε εργοστάσια ή διαλογητήρια συσκευαστήρια-ψυγεία επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών σε όλο τον νομό Πέλλας ύστερα από αίτηση που απευθύνουν στο ΔΣ του σωματείου.
Το σωματείο ανελλιπώς από τη ίδρυση του στηρίζει τους εργαζομένους του κλάδου αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και πιέζοντας τις αρμόδιες αρχές για την επίλυση τους.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σωματείο που ανήκει στη δύναμη εργατικού κέντρου της Νάουσας (και το ΠΑΜΕ) πραγματοποίησε εκλογές σε χώρους εργοστασίων στην Πέλλα και συγκεκριμένα στη περιοχή των Γιαννιτσών και μάλιστα έξω από τις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων που εκλέγεται σχεδόν η πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβούλιου του σωματείου μας, χωρίς να σεβαστεί την ύπαρξη του σωματείου μας, την οποία γνωρίζει (αφού έχουμε επικοινωνήσει για θέματα που αφορούν τον κλάδο, ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο λόγω πανδημίας). Δεν στεκόμαστε στο γεγονός ότι δεν τηρήθηκε από την πλευρά τους καμία απολύτως διαδικασία που ορίζει ο νόμος για της αρχαιρεσίες των συνδικάτων (εγγεγραμμένα μέλη-μητρώα- ταυτότητες κλπ), αλλά στεκόμαστε και καταγγέλλουμε την αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική τους συμπεριφορά και την προσπάθεια εξαπάτησης των εργαζομένων.
Καλούμε τους εργαζομένους του κλάδου να στηρίξουν το σωματείο μας, όπως το πράττουν τόσα χρόνια, μακριά από παραταξιακές και κομματικές λογικές, γιατί ο κλάδος μας έχει πολλά προβλήματα και μόνο με τον αγώνα και την συνεπή συμμετοχή μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε
Υπενθυμίζουμε ότι για ότι εργασιακό θέμα προκύπτει, μπορείτε να απευθύνεστε στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και καθημερινά στο εργατικό κέντρο Πέλλας στα Γιαννιτσά
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΚΥΡΙΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΣΑΛΤΣΙΔΟΥ-ΧΑΜΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ (ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΛΛΑΣ)
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΟΊΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου