Friday, 19 April, 2024

Σύλλογος ΕΕ Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Καρδίτσας για το Μέρισμα

Με την απόφαση Αριθμ. οικ. 2/89030/ΔΛΤΠ/2019, καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις διανομής του κοινωνικού μερίσματος 2019.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 της απόφασης […οι αιτήσεις για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος υποβάλλονται από 17 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου 2019…]
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και αντεγκλήσεων, ενημερώνουμε ότι:
 Όποιος πολίτης θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνος του τις υπηρεσίες του taxis και να υποβάλλει την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα και στις 25/12 και στις 26/12, χωρίς κανένα πρόβλημα.
 Όσοι επιλέξουν την υποβολή της αίτησης μέσω των λογιστών τους, θα πρέπει να απευθυνθούν στους λογιστές τους το αργότερο μέχρι τις 24/12.
Τα λογιστικά γραφεία των μελών μας είναι κλειστά 25/12 & 26/12
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
*Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας, ιδρύθηκε το 1999. Μέλη του είναι όλοι όσοι είναι κάτοχοι άδειας άσκησης Λογιστή Φοροτεχνικού και έχουν έναρξη άσκησης επαγγέλματος. Είναι μέλος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. από το 2008 και ο 6ος κατά σειρά Σύλλογος Πανελλαδικά επί συνόλου 52 Ενώσεων-μελών, με τους περισσότερους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία. Πάγια αρχή μας η επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων πριν από την κάθε ανταλλαγή πελάτη και η οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των, η γνώση από την πλευρά των Υπηρεσιών ότι, πλέον, κανείς Λογιστής-Φοροτεχνικός του νομού, δεν είναι μόνος του.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαδημητρίου
Ο Αντιπρόεδρος Κώστας Συρόπουλος
Ο Γ. Γραμματέας Κώστας Λαμπρόπουλος
Η Ταμίας Γεωργία Νταντάμη
Το Μέλος Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου