Friday, 19 April, 2024

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Ζωή, φως, χρώμα, παιδί, δράση, φύση, ρεαλισμός, συναίσθημα, εικόνα! Όλα αποτυπώθηκαν σε μια φωτογραφία! Ο κάθε μαθητής των σεμιναρίων φωτογραφίας, στα οποία συμμετείχε

εξέφρασε μέσα από το θέμα της έκθεσης: «Δύο», τον εαυτό του ή την αντίληψη του για τον κόσμο γύρω μας!Και το αποτέλεσμα εξέπληξε! Και παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 11 Απριλίου 2018, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών!

«ΔΥΟ» γιατί μέσα από τα σεμινάρια φωτογραφίας οι μαθητές έμαθαν να βλέπουν το κόσμο με διαφορετικές όψεις. Μία μέσα από τα μάτια της καθημερινότητας και μία μέσα από το φακό της φωτογραφικής τους μηχανής.

Έτσι, ο κάθε μαθητής αποτυπώνει με τη δική του οπτική γωνία καταστάσεις που βλέπει με τα μάτια της ψυχής ή θέματα που αντιλαμβάνεται μόνο με τη χρήση της φωτογραφικής τους μηχανής.

Υπεύθυνη των μαθημάτων και της έκθεσης η Φανή Τουμπουλίδου, την οποία ο Αρχιερατικός επίτροπος Γιαννιτσών, πατήρ Ιωάννης Σπυρίδης, ευχαρίστησε και συνεχάρη γιατί κατάφερε να αναδείξει την καλύτερη και την καλλιτεχνική ίσως πλευρά όλων των ”μαθητών” της, όλων των ηλικιών!

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 18:00-21:30μ.μ. και θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και το Σάββατο 28 Απριλίου.Χώρος: Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου (2ος Όροφος)

Χ.Π.

*Το σύνολο του περιεχομένου είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής εργασίας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου