Thursday, 25 April, 2024

Τα παιδιά των Αμπελειών δεν “μετακομίζουν” στον Πενταπλάτανο, χάρη στον Νίκο Βαλνάρη!

Οι κάτοικοι της Κοινότητας των Αμπελειών ευχαριστούν τον Νίκο Βαλνάρη, υπεύθυνο για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Πέλλας (ΚΕΚΑΠΠΑ) που ανταποκρίθηκε

άμεσα και βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε για τον παιδικό σταθμό και την πιθανή “μετακόμιση” των παιδιών στον παιδικό του οικισμού Πενταπλατάνου, όπως δημοσίευσε χθες ο “Λόγος”. Υπήρξε ικανοποίηση από την ευρεθείσα λύση και από τις δύο πλευρές.

Για το θέμα οι κάτοικοι των Αμπελειών ευχαριστούν τον πρόεδρο ΚΕΚΑΠΠΑ 

Να σημειώσουμε ότι το ζήτημα προέκυψε από τον παιδικό σταθμό του Πενταπλατάνου, που έμεινε χωρίς  καθαρίστρια και οπότε για να καλυφθεί κενό θα έπρεπε- ίσως υπήρξε η σκέψη ως προσωρινή λύση- να μεταφερθούν τα παιδάκια από τις Αμπελειές στον Πενταπλάτανο… οι γονείς ζήτησαν τη συνάντηση και έγινε με τον κ. Βαλνάρη για να βρεθεί λύση, όπως και επετεύχθη: Η καθαρίστρια να “μοιράζει” τις ημέρες και στους δύο παιδικούς, μέχρις ότου γίνει νέα πρόσληψη (ή από άλλον παιδικό σταθμό… αυτό είναι θέμα του προέδρου και των εργαζομένων). Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και κάποια “Μέσα” να μην σπάνε το κεφάλι τους και τα τηλέφωνα τους γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται… Ο “Λόγος της Πέλλας” όπως και οι γονείς έκαναν λόγο για ΜΕΤΑΦΟΡΑ! Δεν μίλησε κανείς για κλείσιμο παιδικού σταθμού… προσωρινή μεταφορά λόγω θέματος που προέκυψε! 

Αν κάποιοι ονειρεύονται κλείσιμο; Αυτή δεν είναι δική μας δουλειά να τη λύσουμε κ. Βαλνάρη… γιατί είδαμε και αυτή τη δημοσίευση που θίγει τους γονείς που ανησύχησαν για τη διαδικασία… και σίγουρα δεν ονειρεύονται ΚΛΕΙΣΙΜΟ!

Αν ήθελαν όλοι να ηρεμήσουν οι γονείς και να μη δημιουργηθεί θέμα, θα φρόντιζαν να ενημερώσουν νωρίτερα τον πρόεδρο των Αμπελειών για να τους μεταφέρει ότι έχει ήδη βρεθεί λύση στο ζήτημα… 

Ο κ. Νίκος Βαλνάρης πάντως στη σημερινή συνομιλία μας, περί τις 9 το πρωί της Παρασκευής, 10 Ιανουαρίου, απάντησε πως “προκύπτουν κενά κατά καιρούς, όπως τώρα με τη συνταξιοδότηση της καθαρίστριας, όμως μπορεί να λυθεί άμεσα με την πρόσληψη διμήνου”. Σε ερώτηση πόσο άμεσα, ο κ. Βαλνάρης είπε: “τέτοιες προσλήψεις (διμήνου) γίνονται και σε μία εβδομάδα”. Το θέμα, όσο οι γονείς το παλεύουν τουλάχιστον, θεωρείται λήξαν! 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου