Wednesday, 17 April, 2024

Τζιτζικώστας: Τη Δευτέρα το πρωί θα ζητήσω τις παραιτήσεις όσων οδήγησαν σε εκλογική συρρίκνωση τη ΝΔ

Τις παραιτήσεις όλων εκείνων που οδήγησαν σε συρρίκνωση τη Ν.Δ. θα ζητήσει τη Δευτέρα το πρωί, ως πρόεδρος του κόμματος, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα “επικίνδυνο πρωθυπουργό”, όπως και την κυβέρνηση την “πιο επικίνδυνη της μεταπολίτευσης”, κατήγγειλε ότι κάποιοι απεργάζονται συνεργασία μιας συρρικνωμένης Ν.Δ. με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύτηκε πως με τον ίδιο πρόεδρο η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κ. Τσίπρα και εγγυάται την ενότητα του κόμματος και την ανάδειξη του σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. “Πολλοί απορούσαν γιατί με χτυπάνε έτσι. Γιατί επί 80 μέρες χτυπούν τον Απόστολο όσο κανέναν. Τις τελευταίες ημέρες φάνηκε καθαρά από τις τοποθετήσεις πολλών από το παρελθόν ότι κάποιοι απεργάζονται συνεργασία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάποιοι επενδύουν σε μια μικρή συρρικνωμένη Ν.Δ. προκειμένου σε λίγους μήνες από σήμερα να τη σύρουν σε μία συγκυβέρνηση”, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. στη συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Αποθήκη Γ΄ του Λιμανιού με την οποία έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία.
“Θα το πω για μια τελευταία φορά. Με αρχηγό της τον Απόστολο Τζιτζικώστα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούς τους επικίνδυνους ανθρώπους. Ας το πάρουν απόφαση. Τελεία και παύλα. Δεν φοβάμαι τίποτα, όσο έχω εσάς δίπλα μου”, πρόσθεσε. Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως με τον ίδιο πρόεδρο από τη Δευτέρα επιστρέφει η αξιοκρατία στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπογράμμισε: “Τη Δευτέρα τελειώνουμε οριστικά με τα συστήματα, τους μηχανισμούς, τα δαχτυλίδια και τις βαρονίες. Τη Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα. Τελειώνουμε οριστικά, στήνουμε τη νέα κεντροδεξιά παράταξη, μια Ν.Δ. με ανοιχτές τις πόρτες σε όλους, όχι μια Ν.Δ. των συστημάτων, των μηχανισμών.
Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα αυτής της παράταξης και να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις ώστε αυτή η παράταξη να αλλάξει ριζικά και να κερδίσει την επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”. Ο κ. Τζιτζικώστας θα ψηφίσει την Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές, στις 9.30΄το πρωί, στο εκλογικό κέντρο, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

Τζιτζικώστας: Τη Δευτέρα το πρωί θα ζητήσω τις παραιτήσεις όσων οδήγησαν σε εκλογική συρρίκνωση τη ΝΔ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου