Wednesday, 24 April, 2024

Τηλεδιάσκεψη Νομοσχέδιου για τα διακατεχόμενα, με πρωτοβουλία Σταμενίτη

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύση Σταμενίτη πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τα διακατεχόμενα ακίνητα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023, με συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμ. Μαστρομανώλη, του Δημάρχου Πέλλας Γρ. Στάμκου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας Φ. Γκιούρου, της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, εκπροσώπου από την περιοχή των Γιαννιτσών και του Βουλευτή Πέλλας Δ. Σταμενίτη, συζητήθηκαν λεπτομερώς τα σημεία που χρήζουν τροποποίησης και κατατέθηκαν εκ νέου οι παρατηρήσεις από όλες τις πλευρές.

Από την πλευρά του ο Γενικός ενημέρωσε ότι συγκεντρώνονται όλες οι παρατηρήσεις, τόσο από τα σχόλια της δημόσιας διαβούλευσης όσο και αυτές που έχουν κατατεθεί με επιστολές, και σε επόμενο στάδιο θα εξεταστούν. Πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών είναι να ικανοποιηθούν στο βαθμό του δυνατού και με γνώμονα τη δίκαιη επίλυση όλων των περιπτώσεων που αφορούν σε προβλήματα ιδιοκτησιακού καθεστώτος και περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Σταμενίτης για πολλοστή φορά ζήτησε να υπάρξει μέριμνα για όλες τις περιπτώσεις προκειμένου το μεγάλο αυτό κοινωνικό ζήτημα να διευθετηθεί οριστικά και δίκαια. Τις επόμενες ημέρες ο Βουλευτής θα συνεχίσει τις επαφές με τους αρμόδιους, πάντοτε σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς του Νομού Πέλλας και τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου