Tuesday, 23 April, 2024

Τι απαντά ο Τζιτζικώστας στις επιθέσεις που δέχεται η υποψηφιότητα του

“Δε συμφέρει το ΣΥΡΙΖΑ η ανανέωση της παράταξης”, υποστηρίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ισχυρίζεται ότι το Μαξιμου στηρίζει… Μεϊμαράκη
Η υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα είναι αναμφίβολα αυτή που έχει δεχθεί τις περισσότερες επιθέσεις, με αφορμή και το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019.
Ο ίδιος συνδέει τις επιθέσεις αυτές με το γεγονός ότι όπως σχολιάζει “δε συμφέρει το ΣΥΡΙΖΑ η ανανέωση της παράταξης”. Αυτό δηλώνει σε όλες τις συνεντεύξεις του και αυτό υποστήριξε και σήμερα στο ραδιόφωνο του Σκαϊ.
“Η υποψηφιότητά μου ενοχλεί διαφόρους εκτός και εκτός της παράταξης. Εντός παράταξης τους λίγους και βολεμένους, που τους συμφέρει η ΝΔ να παραμένει μικρή και κλειστή και εκτός παράταξης φυσικά το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει κάνει και επιλογή προσώπου. Στηρίζει ξεκάθαρα τον κ. Μεϊμαράκη, γιατί αυτός τον συμφέρει. Είναι προφανές. Δε συμφέρει τον κ. Τσίπρα η ΝΔ να αλλάξει νοοτροπία, να ζητήσει συγνώμη, να αρχίσει να ξανά επιστρέφει ο κόσμος που μας γύρισε την πλάτη όλα αυτά τα χρόνια. Ένας κόσμος που είναι άνω των δυο εκατομμυρίων Ελλήνων. Τον κ. Τσίπρα τον συμφέρει μια μικρή κλειστή ΝΔ, συσπειρωμένη σε ένα χαμηλό ποσοστό για να κερδίσει χρόνο”, είπε ειδικότερα ο κ.Τζιτζικώστας.
Η μάχη στη ΝΔ αναμένεται όλο και πιο σκληρή όσο πλησιάζουμε στην 22α Νοεμβρίου…

Τι απαντά ο Τζιτζικώστας στις επιθέσεις που δέχεται η υποψηφιότητα του

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου