Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τι δήλωσε η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου για τα κρούσματα κορονοϊού

Τι δήλωσε η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου για τα κρούσματα κορονοϊού

στην περιοχή: Δύσκολη μέρα η σημερινή… 114 συνάνθρωποί μας θετικοί στον κορονοϊό, εργαζόμενοι σε κονσερβοποιείο της περιοχής μας…
Καταρχάς δεν χρειάζεται στοχοποίηση των συνανθρώπων μας, στη θέση των οποίων θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας.
Να ευχηθώ λοιπόν στους συνδημότες μας και μη, να περάσουν ανώδυνα και γρήγορα όλη αυτή τη διαδικασία και το συντομότερο να επανέλθουν στην κανονικότητα.
Πριν από λίγο έληξε η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κου Παπαγεωργίου και εκπροσώπου του ΕΟΔΥ, στην οποία βεβαίως συμμετείχα, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας, στα μέτρα που λαμβάνουμε, στις παρεμβάσεις μας και στην ανησυχία της τοπικής μας κοινωνίας.
Στη σύσκεψη τονίστηκε ιδιαίτερα ότι επείγει η αυστηρή τήρηση των μέτρων που έχουν αποφασισθεί για την ΠΕ Πέλλας.
Επίσης, από αύριο ξεκινά η ιχνηλάτηση όλων των επαφών των θετικών περιστατικών, οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση της καραντίνας και από αύριο θα βρίσκονται σ όλη την Πέλλα, κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ, πραγματοποιώντας τέστ κορονοϊού.
Στη Σκύδρα από αύριο το πρωί θα βρίσκονται 3 κλιμάκια του ΕΟΔΥ, δύο στη Σκύδρα και ένα στο Μαυροβούνι, πραγματοποιώντας δωρεάν τα γρήγορα τεστ.
Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία, αλλά και υπευθυνότητα την όλη κατάσταση, με την επισήμανση ότι απαιτείται απ όλους μας η επίδειξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου