Saturday, 20 April, 2024

Τοποθετήσεις νέων διευθυντών, στις σχολικές μονάδες του νομού Πέλλας

Τοποθετήσεις νέων διευθυντών σχολείων στις σχολικές μονάδες του νομού Πέλλας

Από την Τρίτη 18 Απριλίου άρχισαν οι ανακοινώσεις των τοποθετήσεων των νέων Διευθυντών Σχολείων.

Δείτε τις τοποθετήσεις στα σχολεία 

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΥΠΑΙΘ Αλ. Κόπτση, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οφείλουν να τοποθετήσουν τους νέους διευθυντές σχολικών μονάδων έως την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Μήνυμα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας προς τους νέους Διευθυντές-τριες Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρ. Εκπαίδευσης 

Αγαπητοί/Αγαπητές, Κατόπιν της σημερινής Απόφασης Τοποθέτησής σας, εκφράζω σε εσάς τους νέους Διευθυντές/τις νέες Διευθύντριες της ΔΠΕ Πέλλας, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Εύχομαι η θητεία σας να είναι απροβλημάτιστη, δημιουργική και να αποτελέσει κίνητρο αποδοτικότητας, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος πάντα των μαθητών μας.

Το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής της ΔΠΕ Πέλλας λειτουργώντας με απόλυτα αξιοκρατικό, υποδειγματικό -θα έλεγα- τρόπο- εργάστηκε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα της τοποθέτησής σας.

Εντός των τριών τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν. 5043/2023, θα αναλάβετε υπηρεσία στα νέα σας καθήκοντα, στα οποία θα με έχετε δίπλα σας ως συνεργάτη, συνάδελφο και αρωγό στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σας. Δίπλα σας θα είναι και οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα συνδράμουν και αυτοί με όλες τους τις δυνάμεις. Σας εύχομαι Υγεία, Ευημερία, και, σας προσκαλώ να δώσουμε από κοινού τον αγώνα μας για μια καλύτερη και σύγχρονη δημόσια εκπαίδευση.

Με σεβασμό και εκτίμηση, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Σάββας Ταϊλαχίδης

Συγχαρητήριο από τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους Διευθυντές/ντριες για την τοποθέτησή τους στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία, αναφέρει η δημοτική αρχή Αλμωπίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου