Saturday, 20 April, 2024

Το ΚΔΑΠμεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Για τα Άτομα με Αναπηρία

Το ΚΔΑΠμεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Για τα Άτομα με Αναπηρία

με μια πανέμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση

Σε ένα χώρο στολισμένο από εξαιρετικές δημιουργίες των παιδιών και σε εορταστικό κλίμα, οι μαθητές, οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και οι καθηγητές με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπεύθυνου του Κέντρου, Κοινωνικού Λειτουργού κ. Πρόδρομου Ασταρτζή, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την «3η Δεκέμβρη» που καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Κώστας Μπαλτζίδης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους και τους γονείς για την ουσιαστική υποστήριξη του Κέντρου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την προώθηση λύσεων στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και για την συνεχή χρηματοδότησή του ώστε το Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. να συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Ο κ. Μπαλτζίδης ευχαρίστησε τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών αλλά και όλους όσοι εργάζονται για την άρτια λειτουργία των δομών της επιχείρησης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. κ. Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου ευχαριστώντας επίσης το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών που συνεχώς βρίσκεται στο πλευρό του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ.

Τέλος, ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών κ. Μενέλαος Μιχαηλίδης, αφού διάβασε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι μαθητές του Σχολείου να έρχονται σε επαφή με τα παιδιά του Κέντρου και γενικότερα για την αρωγή που επιβάλλεται να δείχνουμε όλοι στα άτομα με κινητικά ή νοητικά προβλήματα. Δεν παρέλειψε να επισημάνει για μια ακόμη φορά την αναμονή κάθε χρόνο των μαθητών του να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση και να προσφέρουν χαρά και κέφι στα παιδιά του Κέντρου.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με παραδοσιακή μουσική και χορό από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μαθητές και εργαζόμενοι προσέφεραν δώρα που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά στους καθηγητές και στους μαθητές που τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική.

προεδρος ΔΗΚΕΠΑΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου