Wednesday, 24 April, 2024

Το 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης-Πρότυπου ΕΠΑΛ, στην ημερίδα «Γιορτή της Ευρώπης»

Στις 21 Ιουνίου 2022 το 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης-Πρότυπου ΕΠΑΛ, συμμετείχε στη διαδικτυακή ημερίδα “Γιορτή για την Ευρώπη” που διοργανώθηκε

από τις πρέσβειρες του προγράμματος Teachers4Europe & Etwinning κ. Σαρίγκολη και κ. Αναργυρίδου και κατά την οποία σχολεία όλων των βαθμίδων των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Φλώρινας παρουσίασαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2021-22.Το 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης συμμετείχε στην ημερίδα με την παρουσίαση των 4 προγραμμάτων της φετινής χρονιάς:

E-TWINNING

  • Libraries in color. Blind date with a book
  • Speaking English Connects Us
  • STEM vs FAKE

ERASMUS+ KA2 Σχολικής Εκπαίδευσης

  • “Meeting Cultures beyond Stereotypes”

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα ακολουθώντας τους ρυθμούς της σύγχρονης κοινωνίας και την ομαλότερη ένταξη των μαθητών και μαθητριών μας στην ευρωπαϊκή κοινότητα ως ενεργοί Ευρωπαίοι πολίτες.  Εκτός από τα προαναφερθέντα προγράμματα στο σχολείο μας εφαρμόστηκε το καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διδασκαλίας CLIL ενώ κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν επιμορφώσεις και σεμινάρια από διάφορους ευρωπαϊκούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, π.χ. Ε-twinning, School Education Gateway, κτλ.

Η παρουσίασή μας: https://view.genial.ly/62ae1ca048d49a0018e69034

Περισσότερες πληροφορίες για τα Ευρωπαικά μας προγράμματα και όχι μόνο μπορείτε να βρείτε εδώ :

https://www.facebook.com/epalkryavrysi

http://epal-kr-vrysis.pel.sch.gr/autosch/joomla15/

https://blogs.sch.gr/epal-kr-vrysis/

Η Δ/ντρια Παπαδοπούλου Λεμονιά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου