Thursday, 28 March, 2024

Τραγωδία: Νεκρές μητέρα και η 9χρονη κόρη της από πυρκαγιά στο σπίτι τους

«Είμαι πολύ ταραγμένος, έχασα το παιδί μου. Παίρνω το αεροπλάνο από Γερμανία αυτή τη στιγμή για να πάω να δω από κοντά τι έχει συμβεί

Δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πέθανε η Ανδρομάχη μου» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της 9χρονης Ανδρομάχης που έφυγε από τη ζωή μαζί με τη μητέρα της Μαρία, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην Κατερίνη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο πατέρας, οδηγός φορτηγού, εργάζεται στη Γερμανία ενώ με τη μητέρα της κόρης του ήταν χωρισμένοι εδώ και αρκετά χρόνια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:24 το βράδυ στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης. Πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο. Η φωτιά δεν είχε επεκταθεί, ωστόσο τους χώρους είχαν καλύψει πυκνοί καπνοί. Αρχικά εντοπίστηκε η μητέρα και λίγο αργότερα η κορούλα της οι οποίες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, πιθανώς από ξεχασμένο τσιγάρο, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες. Ο πυκνός καπνός όμως έκανε μάνα και κόρη να χάσουν τις αισθήσεις τους, αν και δεν βρίσκονταν καν στον ίδιο χώρο: Η μητέρα βρισκόταν την ώρα της φωτιάς στο σαλόνι, ενώ το παιδί κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου