Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τρεις νέες μονάδες λουτροθεραπείας στα Λουτρά Πόζαρ

Στην κατασκευή τριών νέων μονάδων Λουτροθεραπείας στο Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο των Λουτρών Πόζαρ προχώρησε η Διοίκηση των Λουτρών.

Πρόκειται για τρεις νέες ιδιωτικές πισίνες εσωτερικού χώρου που λειτουργούν τους τελευταίους μήνες και είναι διαθέσιμες για τον κάθε επισκέπτη! Τα ονόματα αυτών: Αφροδίτη, Ερατώ και Απόλλωνας! Τρεις χώροι που συνδυάζουν την πέτρα με το ξύλο και δημιουργούν μια αισθητική αρμονία. Μάλιστα, στη μία εξ’ αυτών το νερό τρέχει από κορμό δέντρου. Είναι αξιοσημείωτο ότι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους έχουν γίνει πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες της Λουτρόπολης και οι εντυπώσεις είναι οι πιο θετικές. Παράλληλα, με την λειτουργία τους έχει απόσυμφορηθεί αισθητά το Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο, καθώς οι λουόμενοι αναγκάζονταν να ταλαιπωρούνται για να κάνουν κράτηση.

Το συνολικό κόστος κατασκευής των τριών νέων μονάδων Λουτροθεραπείας ανέρχεται σε 40.000 ευρώ, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή σύσσωμης της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών και ιδιαίτερα του Διευθύνοντα Σύμβουλου κ. Χρήστου Δήμτση που εργάζεται με στόχο την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

3

Τρεις νέες μονάδες λουτροθεραπείας στα Λουτρά Πόζαρ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου