Friday, 29 March, 2024

Τροχαίο με 2 νεκρούς ποδηλάτες και 4 τραυματίες – Ο ένας από την Πλατάνη Έδεσσας

Τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 στο 1οχλ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

ΙΧ επιβατηγό που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε μια ομάδα ποδηλατών, 6 στον αριθμό. 2 νεκροί και 4 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος.
Σύμφωνα με μάρτυρες, το ΙΧ το οποίο οδηγούσε γυναίκα ξέφυγε της πορείας του ενώ κατευθυνόταν προς Άρδασσα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε τους ποδηλάτες οι οποίοι είχαν κατεύθυνση προς Πτολεμαΐδα.


Στο σημείο έσπευσαν 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Εκεί εξέπνευσαν οι δύο άτυχοι ποδηλάτες ενώ σοβαρά τραυματισμένοι είναι οι υπόλοιποι τέσσερις. Άγνωστο προς το παρόν, αν η ομάδα ποδηλατών είχε ως όφειλε συνοδευτικό όχημα. Το ένα παλικάρι, που έπεσε θύμα του τροχαίου, ήταν από την Πλατάνη Έδεσσας. 

Το βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος δείχνει διασκορπισμένα τα προσωπικά αντικείμενα των ποδηλατών ενώ η άσφαλτος έχει γεμίσει αίματα.

Στην άκρη του δρόμου διακρίνονται κατεστραμμένα τα ποδήλατα. Ο ένας από τους ποδηλάτες μιλώντας στην κάμερα συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή της τραγωδίας: «Ήρθε καρφί πάνω μας, μας διέλυσε…».

https://www.youtube.com/watch?v=rHEvjvTcNIA
kozan.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου