Tuesday, 16 April, 2024

Τσεπκεντζής: Ο Δήμαρχος Έδεσσας, μόνιμος κάτοικος του Facebook”! Γιάννου: Μην με προκαλείτε.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31/01/2020, ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής

σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης έτους 2019 του Δήμου Έδεσσας.
Τον απολογισμό έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας, παρουσία ελάχιστων δημοτών του Δήμου, κάτι που σχολίασε αρνητικά ο Δήμαρχος.
Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννου Δημήτρης, αναφέρθηκε στα έργα και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2019 (καθαριότητα, αθλητισμός, νέο γήπεδο, τουρισμός, καθημερινότητα, ανοιχτό κέντρο της πόλης, αγροτική ανάπτυξη κλπ), καθώς και για το έργο των Νομικών προσώπων κλπ δομών του ομώνυμου Δήμου.
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκφράζοντας τις δικές τους τοποθετήσεις και αντιρρήσεις για όσα είπε ο Δήμαρχος, θέτοντας τα δικά τους ερωτήματα.
Τον λόγο έλαβε επίσης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Τσεπκεντζής, ο οποίος έθεσε καίρια ερωτήματα για τα πεπραγμένα του Δήμου και ειδικότερα για το οδικό δίκτυο, για το ΞΕΝΙΑ, για τα πολλά ταξίδια του Δημάρχου στο εξωτερικό και αν είχαν αποτέλεσμα, για την απώλεια της έδρας του Πανεμιστημίου, για τις κατασκηνώσεις στην τ.κ Σωτήρα, για την μη πραγματοποίηση των Ανθεστήριων, αναρωτώμενος αν τα χρήματα αυτά μήπως ξοδεύτηκαν για προεκλογικούς λόγους!, ενώ τη δική του εξήγηση έδωσε και για την απουσία των Δημοτών από τον Απολογισμό.
Τέλος έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας προς τον Δήμαρχο ότι, θα μείνεις στην ιστορία σαν “ο Δήμαρχος μόνιμος κάτοικος του Facebook”! και ότι έπρεπε όχι να κάνεις απολογισμό, αλλά να απολογηθείς για τα έργα σου”! Ενδιαφέρουσα ήταν και η… απειλή του Δημάρχου ο οποίος είπε: “Μην με προκαλείτε γιατί θα είμαστε παρόντες και για 4η φορά|” εννοώντας ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος το 2023!
πηγή: www.ifonitispellas.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου