Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Υπογραφή σύμβασης 500.000 ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου της Πέλλας

Επιτέλους αποκατάσταση διαγράμμισης του οδικού δικτύου Πέλλας, με τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας

Η σύμβαση συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και συνεργατών.
Το έργο περιλαμβάνει κυρίως, εργασίες διαγράμμισης συνολικού Προϋπολογισμού 500.000€. Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου θα βελτιωθεί και θα αποκατασταθεί η υφιστάμενη διαγράμμιση κατά μήκος του Εθνικού Οδικού Δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επιπλέον, θα αντικατασταθούν στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης. Τις επόμενες ημέρες η Π.Ε. Πέλλας θα προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε άλλους αναπτυξιακούς τομείς.
Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια και διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων της Π.Ε. Πέλλας και των επισκεπτών μέσα από παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του εθνικού οδικού δικτύου. Στόχος είναι η ασφάλεια των μετακινήσεων και η άμεση συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Υπογραφή σύμβασης 500.000 ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου της Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου