Friday, 29 March, 2024

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Γιαννιτσά

Συνελήφθη ο δράστης που χτύπησε τη γυναίκα του με ξύλο από το τζάκι

Περί τις 10 η ώρα το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών μία γυναίκα βγήκε στο δρόμο αιμόφυρτη, μετά από περιστατικό βιαιοπραγίας από το σύζυγό της.
Ειδοποιήθηκαν άντρες του Τμήματος της Ασφάλειας Γιαννιτσών όπου κατόπιν πληροφοριών διαπιστώθηκε ότι ο άντρας επιτέθηκε στη γυναίκα του για οικονομικούς λόγους με ένα ξύλο από το τζάκι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους και λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και κατόπιν στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.
Κι επειδή τα συμβάντα αυτά μπορει να είναι πολλά, αλλά λίγα βγαίνουν προς τα έξω να πούμε ότι όταν στα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας περιλαμβάνονται και αυτά της σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας και της απειλής ανθρωποκτονίας, το αδίκημα να μετατρέπεται σε κακούργημα, εφόσον καταγγέλλονται ή διαπιστώνονται ποινικά αδικήματα ή κινούνται αυτεπαγγέλτως. Η ποινή φυλάκισης εξαρτάται από την περίπτωση. Μη φοβάστε να μιλήσετε, αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα ώστε να μπορούν να κινηθούν νομικά οι διαδικασίες.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Γιαννιτσά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου