Friday, 19 April, 2024

Φεύγει το Τμήμα Συγκοινωνιών των Γιαννιτσών;

Ο δήμος Πέλλας κινδυνεύει να χάσει μια ακόμη υπηρεσία, όπως όλα δείχνουν, καθώς όπως όλα δείχνουν το Τμήμα Συγκοινωνιών θα μεταφερθεί στην Έδεσσα.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα υπάρχει η σχετική πρόταση από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με το Σχέδιο Οργανογράμματος που εκτός του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών, που θα είναι πιθανώς το πρώτο «θύμα» και άλλα, όπως το Τμήμα Τοπογραφίας και Πολιτικής Γης Γιαννιτσών, τα Κτηνιατρεία Γιαννιτσών, Αριδαίας, Σκύδρας, κ.α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Α. Βεργίδης ευρισκόμενος με εκπαιδευτές οδηγών της περιοχής για την κοπή της πίτας, τους ενημέρωσε ότι ‘’φεύγει’’ το τμήμα της Γουμένισσας και μεταφέρεται στο Κιλκίς, αλλά και αυτό των Γιαννιτσών και πάει στην Έδεσσα. Παρόμοια ενημέρωση δεν έχουμε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, παρά το γεγονός πως με δελτίο τύπου τις προηγούμενες ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι δημιουργήθηκε νέα αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και ξεκίνησε τη λειτουργία της, στο ισόγειο του κτιρίου του Διοικητηρίου. Φυσικά τονίζεται προς το παρόν πως εκεί θα διενεργούνται οι εξετάσεις από εδώ και πέρα μετά τη μεταφορά της αίθουσας από κτίριο που μέχρι πρότινος ενοικιαζόταν από την Π.Ε. Πέλλας και ότι ο λόγος έχει να κάνει με περιστολή λειτουργικών δαπανών και η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων. Τα λοιπά προφανώς θα δείξουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Φεύγει το Τμήμα Συγκοινωνιών των Γιαννιτσών;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου