Friday, 19 April, 2024

Φρίκη στην Πέλλα: Μάνα και πατριός βασάνιζαν και βίαζαν ανήλικα αδέρφια

Ακόμη και τα πιο γερά στομάχια λυγίζουν μπροστά στην απίστευτη σeξουαλική (και όχι μόνο) κακοποίηση στην οποία υπέβαλε η αδίστακτη 37χρονη τα ηλικίας 11 και εννέα ετών σήμερα αγοράκια της.

Μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα τους το 2011 η 37χρονη έκανε σχέση με έναν 44χρονο και ζούσαν αρχικά στη Θεσσαλονίκη. Τότε, στην πιο τρυφερή ηλικία, άρχισε ο χωρίς προηγούμενο εφιάλτης για τα άτυχα αδελφάκια που ήταν τότε μόλις έξι και τεσσάρων ετών!

Τα πρωτοφανή βασανιστήρια κράτησαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δεν ήταν μόνο οι βιασμοί που υφίσταντο σε ημερήσια διάταξη τα δύο αγοράκια… Στο διάστημα αυτό δέχονταν άγρια χτυπήματα με ζώνη, ενώ η μητέρα και ο «πατριός» τους έσβηναν τσιγάρα στην πλάτη τους και έριχναν καυτό λάδι στα πόδια τους για να τα τιμωρήσουν ή τα κλείδωναν στο υπόγειο χωρίς φως όταν δεν ήταν υπάκουα! Πολλές φορές, μάλιστα, η ίδια η 37χρονη φωτογράφιζε τις αποτρόπαιες πράξεις τους!

Από τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσαν τα ίδια τα παιδιά σε κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους προκύπτει ότι στις διεστραμμένες ορέξεις της μητέρας τους και του φίλου της συμμετείχαν και άλλα πέντε άτομα, τέσσερα από τα οποία ακόμη είναι άγνωστα! Πρόκειται, προφανώς, για φίλους του ζευγαριού που συμμετείχαν στους βιασμούς και στα υπόλοιπα βασανιστήρια.

Ο χωρισμός της 37χρονης με τον 44χρονο ήταν η αρχή του τέλους για το δράμα των παιδιών. Η μητέρα μετακόμισε στη Σκύδρα Πέλλας, όπου συνέχισε να τα κακοποιεί. Ομως η κακή κατάστασή τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τη μικρή κοινωνία της περιοχής και κάποιοι έκαναν καταγγελία στον τοπικό δήμο, προκαλώντας την κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ετσι αποκαλύφθηκε η φρίκη και οι κοινωνικοί λειτουργοί αφαίρεσαν από τη μητέρα την επιμέλεια των παιδιών, που φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, και με τη βοήθεια των ειδικών, τα δύο αγοράκια έδωσαν πλήρεις περιγραφές των βασανιστηρίων και στη δικογραφία που σχηματίστηκε, εκτός από ιατροδικαστικές και παιδοψυχολογικές εκθέσεις, περιλαμβάνονται ακόμη και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες με τις ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζήτησαν τον 44χρονο «πατριό» των δύο ανήλικων παιδιών. Κατά την έφοδο που έγινε στο σπίτι του για να εντοπιστούν πιθανά στοιχεία της κακοποίησης των αγοριών, όπως, για παράδειγμα, φωτογραφικό υλικό, βρέθηκαν ποσότητες χασίς και ναρκωτικά χάπια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε  σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ στην προανακριτική απολογία του αρνήθηκε ότι κακοποίησε τα αγόρια.

Πιο συγκεκριμένα ο 44χρονος πέρασε το πρωί το κατώφλι του γραφείου της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε για τις βαρύτατες πράξεις που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία, οι οποίες του αποδίδονται, ενώ έκανε λόγο για σε βάρος του σκευωρία από την πρώην σύντροφό του, η οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- κατ’ αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία, κατά πληροφορίες, συνελήφθη, βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από τις δικαστικές Αρχές. Η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ίδιες κατηγορίες ασκήθηκαν και σε βάρος των πέντε ανδρών που φέρεται ότι συμμετείχαν στα βασανιστήρια. Ενας από αυτούς, μάλιστα, είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση, ενώ γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι υπόλοιποι τέσσερις, των οποίων είναι γνωστά μόνο τα μικρά ονόματα.

www.madata.gr

Φρίκη στην Πέλλα: Μάνα και πατριός βασάνιζαν και βίαζαν ανήλικα αδέρφια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου