Thursday, 28 March, 2024

Χάλκινο μετάλλιο για την Ευαγγελία Φράγκου του ΝΟΓ, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και του Αθλητισμού στον Δήμο Πέλλας, κατέκτησε την Κυριακή, η κωπηλάτρια, Ευαγγελία Φράγκου

μαζί με τη συναθλήτρια της από την Καστοριά Στέλλα Νατσιούλα, με το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων στο Βελιγράδι, όπως αναφέρει ο πρ. πρόεδρος του ΝΟΓ Νίκος Θωμαΐδης.
Ο κ. Θωμαΐδης σημειώνει σχετικά: Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτήν, γιατί ήμουν εκεί στις πρώτες κουπιές της και μας είχε αφήσει όλους έκπληκτους με την άνεση με την οποία κωπηλατούσε από την πρώτη της επαφή με το κουπί.
Είμαι υπερήφανος γιατί, επιλέξαμε, με τους συνεργάτες μου, έναν κατά πολύ overqualified προπονητή, (Σπύρο Ασπρογέρακα) βάζοντας υψηλούς στόχους για τους αθλητές και αθλήτριες μας και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες, οικονομικά συνθήκες δικαιωθήκαμε!
Θερμά Συγχαρητήρια στην Ευαγγελία, είναι βέβαιο πως αν θέλει το μέλλον στην κωπηλασία της ανήκει και την περιμένουν πολύ μεγάλες διακρίσεις!
Θερμά Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό προπονητή Σπ. Ασπρογέρακα, για την ανοχή και υπομονή του όλα αυτά τα χρόνια με μοναδικό του κίνητρο την αγάπη του για την κωπηλασία και τον Ν.Ο.Γ. φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω και την προσφορά της Ειρήνης Μυσιροπούλου, η οποία ήταν πολύτιμη.
Συγχαρητήρια στην νυν Διοίκηση του Ν.Ο.Γ. για την προσπάθεια της, μια και γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα που κάνει κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Συγχαρητήρια στους Γονείς της για την στήριξη που της παρέχουν!
Συγχαρητήρια όμως και στους δικούς μου συνεργάτες για πολλά χρόνια στον Ν.Ο. Γιαννιτσών, γιατί σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα και σε πολλές περιπτώσεις πήραν πάνω τους πολλά και δύσκολα θέματα, στηρίζοντας, με πολύ κόπο, χρόνο και χρήμα, την αγάπη μας για τον Όμιλο μας.
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ, λέει ο Νίκος Θωμαΐδης προς τους: Θέμη Νομίδη, Γιώργο Μαξούρη, Τάσο Μητκάκη και Χρήστο Στιντσούδη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου