Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χατζηγιαννίδης – Χουρσόγλου κατά Περιφερειάρχη και Αντιπεριφέρειας

Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν προς ημερησίας στο ΔΣ Αλμωπίας και αυτό της μη  λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στον δρόμο Αψάλου –Αριδαίας, που κόστισε μια ανθρώπινη ζωή.

Όπως τόνισε ο κ. Χατζηγιαννίδης το θέμα υπερτονίστηκε πολλές φορές και σε άλλες συνεδριάσεις και φτάσαμε να θρηνήσουμε θύμα. Χάθηκε άδικα μια ανθρώπινη ζωή.

ethelontes

Και οι δύο έριξαν τις ευθύνες στην περιφέρεια, αλλά και στην Π.Ε. Πέλλας για την αδιαφορία και όπως υποστήριξε ο δήμαρχος αυτά τα έργα ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας. Έθεσε προ των ευθυνών της την Περιφέρεια, όσον αφορά στα ζητήματα των διαγραμμίσεων, του φωτισμού και της σήμανσης στο οδικό δίκτυο.

Ο κ. Χουρσόγλου δήλωσε πως ανήκουν μεν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας, όμως ο δήμος οφείλει να πιέζει και να απαιτεί την άμεση αποκατάστασή τους και όχι να εμπαίζεται με αυτό τον τρόπο.

Επιπλέον, ο κ. Χατζηγιαννίδης μίλησε για την αξία του εθελοντισμού, γεγονός που πρέπει να μας αφυπνίσει όλους, όπως συμβαίνει στην Άψαλο όπου νέα παιδιά προσφέρουν στον τόπο τους με όποια μέσα διαθέτουν για το συνολικό καλό.

Χατζηγιαννίδης – Χουρσόγλου κατά Περιφερειάρχη και Αντιπεριφέρειας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου