Friday, 29 March, 2024

Χιόνια σε Άρνισσα, Παναγίτσα, Περαία…

Μάρτης… γδάρτης, κανονικά, με χιόνια στην Άρνισσα, την Παναγίτσα, τον Περαία το Άνω και Κάτω Γραμματικό τον Άγιο Αθανάσιο, τη Ζέρβη και Σαρακηνούς, όπως και στον οδικό άξονα Αετοχώρι-Αρχάγγελο.
Πτώση της θερμοκρασίας και στον κάμπο με συνεχείς βροχοπτώσεις, χιονάκι έριξε και στο Ελευθεροχώρι του δήμου Πέλλας- και το χαλάζι που είδαμε προχθές (δείτε εδώ) ενώ όπως αναφέρει σήμερα, Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής: Ας ελπίσουμε ότι θα λιώσουν με συννεφιά ώστε να μην έχουμε σοβαρές ζημιές.
Δυστυχώς όλο το χειμώνα δεν χιόνισε και το κάνει τώρα στο άνθος. Φοβάμαι το Πάικο το οποίο είναι χιονισμένο. Όταν το Πάικο είναι χιονισμένο, όλος ο κάμπος της Πέλλας (Αλμωπία, Σκύδρα Γιαννιτσά) και ο Δήμος της Έδεσσας “δίνει” παγετούς.Στον Αρχάγγελο, στους Σαρακηνούς που χιονίζει από χθες, και όπου χρειαστεί αυτές τις μέρες αντιμετωπίζουμε το ψιλόχιονο ώστε να μην παγώσουν οι δρόμοι. Αν και το μήνυμα είναι “Μένουμε στο σπίτι”, αυτοί που πρέπει να κινηθούν στους δρόμους αυτούς, πρέπει να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου