Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χολωμένο το τοπικό συμβούλιο Εξαπλατάνου

Να παραμείνει στο τοπικό διαμέρισμα Εξαπλατάνου ή κοινωνική δομή ‘Βοήθεια στο σπίτι’ απαιτεί το τοπικό συμβούλιο, αναφερόμενο στην απόφαση του Προέδρου της κοινωνικής επιχείρησης του δήμου Αριδαίας να μεταφέρει την υπηρεσία αυτή στην πόλη της Αριδαίας.

Με την απόφαση αυτή ο Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης δίδει πλέον σαφή ένδειξη της πρόθεσης του να ασκήσει εξουσία μονομερώς, εφ’ όσον η αντίθετη άποψη της κ. Αμπάρη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης και δημοτικής συμβούλου, τα ηχηρά όχι των δημοτικών συμβούλων κ. Ασβεστόπουλου και κ. Χούρσογλου, και η αρνητική γνώμη του τοπικού συμβουλίου Εξαπλατάνου δεν ήσαν αρκετά για να αποτρέψουν την υλοποίηση της απόφασης του.
Όμως η περαιτέρω απομάκρυνση της δομής συνδέεται άμεσα με το τοπικό διαμέρισμα, αφού είναι δυνατόν να επηρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Το τοπικό συμβούλιο ομόφωνα εξέφρασε δημόσια τη θέση του, ότι στέκεται απέναντι σε οποιανδήποτε αποψίλωση δημόσιας υπηρεσίας που έχει απομείνει στον παλαιό δήμο Εξαπλατάνου. Οι ελάχιστες που έχουν απομείνει προσφέρουν εκτός από την οικονομική στήριξη ανάχωμα στην παρακμή, στην ερήμωση ενός τοπικού διαμερίσματος που υπήρξε κάποτε κραταιός.

Νούσιου Πέτρος

Χολωμένο το τοπικό συμβούλιο Εξαπλατάνου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου