Wednesday, 24 April, 2024

Χρήστος Γιαννούλης: “Οι πόλεις μας κινδυνεύουν να αποκτήσουν ενεργειακούς νταβατζήδες”

Την απόφαση της ΡΑΕ να απεντάξει οκτώ πόλεις, μεταξύ των οποίων η Βέροια και τα Γιαννιτσά, από το πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης

της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου, σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, υποστηρίζοντας ότι είχε ως μοναδικό στόχο την παραχώρηση της διαχείρισης του φυσικού αερίου σε ιδιωτικά συμφέροντα” τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Λαϊκά και αιρετικά» του ραδιοφωνικού σταθμού 99,6 της Ημαθίας.
“Οι πόλεις μας κινδυνεύουν να αποκτήσουν ενεργειακούς νταβατζήδες”
“Η απόφαση της ΡΑΕ να απεντάξει οκτώ πόλεις, μεταξύ των οποίων η Βέροια και τα Γιαννιτσά, από το πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου, είχε ως μοναδικό στόχο την παραχώρηση της διαχείρισης του φυσικού αερίου σε ιδιωτικά συμφέροντα” τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.
«Με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης οι πόλεις μας κινδυνεύουν να αποκτήσουν ενεργειακούς «νταβατζήδες» που θα μπορούν να κρατούν σε ενεργειακή ομηρία τους κατοίκους.Υποκριτική η τεχνητή «σύγκρουση» Χατζηδάκη-Τζιτζικώστα και κουτοπόνηρη η όλη η μεθόδευση για ένα αγαθό που έχει σχέση με τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασιστεί η πλήρης ένταξη και χρηματοδότηση της διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή και ήταν έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης, ενώ προβλεπόταν η ολοκλήρωση προμελετών και για Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία και Νάουσα.
Δεκάδες σκανδαλώδεις αποφάσεις της κυβέρνησης τους τελευταίους δέκα μήνες, είναι αόρατες για τα μεγάλα «ελεύθερα» και «ανεξάρτητα» μέσα ενημέρωσης. Δεν έχει στηθεί μόνο η δημοκρατία στο απόσπασμα αλλά και η δημοσιογραφία. Η μονομέρεια είναι μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα».
https://youtu.be/6OR1tG3JMsw

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου