Friday, 19 April, 2024

«Χρειάζεται ένα συνεπές σχέδιο διαχείρισης» Συνεδρίαση του Συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας στο δήμο Πέλλας τώρα!

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, του Συντονιστικού Τοπικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας

σύμφωνα με την κατεπείγουσα εγκύκλιο της ΓΓΠΠ για το «Σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό».

Στην ημερήσια διάταξη τέθηκε ο “Συντονισμός Δράσης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων”.Συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΔΟΜΑΚ, της Αποκεντρωμένης, της Π.Ε. Πέλλας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, της Δημοτικής Αστυνομίας, του Στρατού, του Συλλόγου Ειδικών δυνάμεων Αχ. Μιμιλίδης και οι συνεργάτες του δήμου.Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι τοποθετήσεις όλων των παρισταμένων, καθότι «Είμαστε σε περιοχή ευάλωτη σε πλημμύρες, οπότε χρειάζεται ένα συνεπές σχέδιο διαχείρισης» όπως ειπώθηκε, και συζητήθηκε η εποπτεία και η πρόληψη με τον καθαρισμό ρεμάτων στον τομέα ευθύνης δήμων και Περιφέρειας, των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ όπου τους αναλογούν, κλπ.

Περισσότερα και βίντεο σε επόμενη ανάρτηση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου