Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης με Αγιορείτικη Κουζίνα στην Έδεσσα

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά με Αγιορείτικη Κουζίνα, ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης οργανώνεται στην Έδεσσα την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

στο Κέντρο Καταρράκτες. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των γιορτινών ενεργειών αλληλεγγύης σε ανθρώπους που δοκιμάζονται τις ημέρες αυτές στην Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Έδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας και του Δήμου Έδεσσας.

Τα γεύματα της ημέρας ετοιμάζει και παρουσιάζει με ένα σύνολο εθελοντών ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμιανός, αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους. Στην ομάδα συμμετέχουν ο Θοδωρής Κουρατζόγλου, Καθηγητής ΙΕΚ Μαγειρικής, Αρχιμάγειρας μαζί με σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ Εδεσσας, ενώ την παρουσίαση του δείπνου θα κάνει ο Γιώργος Παλησίδης, Ερευνητής Γαστρονομίας.

Το δείπνο συνδιοργανώνεται από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» – Γαστρονομική Λέσχη, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Έδεσσας, το Εδεσσαϊκό Θέατρο μαζί με πολλούς άλλους φορείς της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει δύο πακέτα αλληλεγγύης που θα ενισχύσουν το γιορτινό τραπέζι συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη για τις ημέρες των εορτών και συμμετοχή στο δείπνο με την Χριστουγεννιάτικη Αγιορείτικη Κουζίνα. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Ώρα προσέλευσης: 7.30μμ. Χώρος: Κέντρο Καταρράκτες, Πάρκο Καταρρακτών, Έδεσσα

Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης με Αγιορείτικη Κουζίνα στην Έδεσσα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου