Friday, 19 April, 2024

Στην κορυφή της Ευρώπης, η Ευαγγελία Φράγκου του ΝΟΓ, στο διπλό σκιφ!

Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του ΝΟΓ πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή της, αφού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων

που έγινε στο Μόναχο πήρε την πρώτη θέση στο διπλό σκιφ, με τη συναθλήτρια της Στυλιανή Νάτσιουλα της Καστοριάς.


Σπουδαία στιγμή για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών η κατάκτηση της πρώτης θέσης και το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν στο αγώνισμα 2Χ Νεανίδων από την αθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου και της συναθλήτριας της Στυλιανής Νάτσιουλα, του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς που έγινε στο Μόναχο της Γερμανίας.
Με χρόνο 7:32 τερμάτισαν πρώτες αφήνοντας πίσω το πλήρωμα της Σλοβενίας και της Λευκορωσίας κατακτώντας την πρώτη θέση.
Η Ευαγγελία Φράγκου σε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά κατέκτησε για δεύτερη φορά φέτος την κορυφή της Ευρώπης και απέδειξε πως η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του που εκπροσωπεί επάξια τον ΝΟΓ στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας σε όλα τα φετινά πρωταθλήματα και που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης!Συγχαρητήρια στους γονείς της που τη στηρίζουν σε όλα αυτά τα βήματα και φυσικά στον προπονητή της Ασπρογερακα Σπύρο που αν και από μακριά αυτή τη στιγμή συνεχίζει να τη στηρίζει και να την καθοδηγεί καθώς και στους ομοσπονδιακούς προπονητές, που της έδωσαν την ευκαιρία να βρεθεί στο υψηλότερο βάθρο!
Μεγάλη στιγμή να ακούς τον εθνικό ύμνο ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα της Ευρώπης…. Ευχαριστούμε για τη στιγμή αυτή Ευαγγελία!
Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους…
Συγχαρητήρια και στην υπόλοιπη ομάδα της Εθνικής κωπηλασίας για τις εξαιρετικές επιδόσεις!!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου