Friday, 29 March, 2024

Χτύπημα Τσίπρα στην Πέλλα; Χωρίς ρεύμα τα μισά Γιαννιτσά για δύο ώρες!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ήρθαν σήμερα σε επικοινωνία και συμφώνησαν να γίνονται διακοπές ρεύματος ανά νομό της ευθύνης του και ανά περιοχή, για κάποιες ώρες καθημερινά για να διαπιστωθεί αν με αυτό τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος στο Κράτος, αλλά και στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ρεύματος Ηλεκτρικής Ενέργειας) για να μπορούν να έρχονται μειωμένοι από τον Ιούλιο οι λογαριασμοί της ΔΕΗ κατά 15% σε όσους παρόχους δικαιούνται της έκπτωσης στα τιμολόγια! Άλλωστε με τα ταμεία μείον αυτή είναι η μόνη λύση που βρέθηκε…

Έτσι, ο κ. Τζιτζικώστας όπως μάθαμε, ενημέρωσε τον δήμαρχο Πέλλας ότι από σήμερα το απόγευμα θα γίνει η αρχή στη μισή πόλη για να δουν και την αντίδραση των πολιτών! Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά ο κ. Στάμκος συμφώνησε και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η μισή πόλη των Γιαννιτσών έμεινε αιφνιδιαστικά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

Όλα αυτά φυσικά δεν ισχύουν. Πρόκειται απλά για ένα σατιρικό κείμενο και απλά θέλουμε να δείξουμε την κατάσταση!

Η διακοπή προήλθε πιθανών από βλάβη της ΔΕΗ που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, για ένα δίωρο, από τις 6 έως τις 8μμ. Τώρα αν υπάρχει και «δάκτυλος» του Τσίπρα στην περιοχή, όπως σχολίασαν κάποιοι, θέλοντας να διασκεδάσουν την κατάσταση, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός με τα μέτρα λιτότητας θέλει να περάσει με αυτόν τον τρόπο την πρακτική της οικονομίας, τη μέρα να μην λειτουργεί τίποτα – που έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργεί στο Κράτος! και να καταναλώνουμε τις… κιλοβατώρες με μεγαλύτερη φειδώ, αυτό είναι άλλο ζήτημα!

Χτύπημα Τσίπρα στην Πέλλα; Χωρίς ρεύμα τα μισά Γιαννιτσά για δύο ώρες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου