Tuesday, 23 April, 2024

Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν: Στους -28 από Τετάρτη – Ενημέρωση

Μόλις έκλεισε η πρώτη και εορταστική περίοδος για το κέντρο μας, ύστερα από 24 ημέρες σχεδόν συνεχούς λειτουργίας και με υπέροχες καιρικές συνθήκες τις περισσότερες ημέρες.

Ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Ξέρουμε ότι δεν το χορτάσατε, αλλά ενημερώνουμε ότι από αύριο Δευτέρα, θα έχουμε ένα 24ωρο έντονης χιονόπτωσης που θα συνοδεύεται και από δυνατούς ανέμους.

Από Τετάρτη, ξεκινάει περίοδος πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, έως –15ο C και αίσθησης στο ανθρώπινο σώμα λόγω υγρασίας και ανέμου έως  -28οC, με φαινόμενο παγοποίησης ακόμα και σε μηδενικό υψόμετρο, οπότε θα απαιτηθεί τεράστια προσοχή όχι μόνο στον ορεινό όγκο, αλλά και στις καθημερινές  μετακινήσεις σας.

Πολύ πιθανό, με αυτές τις συνθήκες, να είναι αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια χιονοδρομίας, τόσο για την υγεία και ασφάλεια του προσωπικού μας όσο και της δικής σας. Παρακαλούμε πολύ, ΜΗΝ ξεκινήσετε για το κέντρο μας χωρίς να συμβουλευτείτε τις τακτικές και έκτακτες ανακοινώσεις μας ή χωρίς να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας προς ενημέρωση, καταρχάς για το εάν θα λειτουργεί το κέντρο μας και κατά δεύτερον ποιες θα είναι οι συνθήκες στο οδικό δίκτυο.

Καλή μας χρονιά, να περνάτε όμορφα, να παραμείνετε υγιείς και να βρισκόμαστε μέχρι τον Απρίλιο!!!

*photo αρχείου 12-2-2021

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου