Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Όσοι δεν είδατε πολύ χιόνι, μέχρι το πρωί θα το δείτε και στα Γιαννιτσά!

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να… πέρασε και να μην άγγιξε, τουλάχιστον για τον κάμπο, όμως  όπως προβλέπει από σήμερα η ΕΜΥ

έρχονται χιονοπτώσεις, πιθανότατα πυκνές, ακόμα και στο κέντρο των πόλεων μας, στο νομό Πέλλας, από απόψε έως και την Τετάρτη.

Ούτε ο κάμπος φαίνεται πως θα στερηθεί το χιόνι από το δριμύ κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο χιονιάς κάνει… στροφή και, εκκινώντας από την ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αναμένεται να φτάσει και στον νομό Πέλλας, από τα ξημερώματα της Τρίτης. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τις πρωινές ώρες τους -4 με την αίσθηση στο ανθρώπινο σώμα στους -10 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, κατά τα πιο πρόσφατα στοιχεία, πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να επιμείνουν όλη την ημέρα αύριο, όπου το βράδυ θα σταματήσει για να επανέλθει νέα επέλαση του χιονιά στον νομό την Τετάρτη. Η παγωνιά και οι θερμοκρασίες ‘’κατάψυξης’’ θα μας ταλαιπωρήσουν τουλάχιστον ένα δεκαήμερο ακόμη.

Όσοι δεν είδατε πολύ χιόνι, μέχρι το πρωί θα το δείτε και στα Γιαννιτσά!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου