Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της «10ης Εντολής» από τους συγγενείς της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της «10ης Εντολής» από τους συγγενείς της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε

Η υπόθεση της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή που αποκεφαλίστηκε από το σύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη, στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, κέντρισε το ενδιαφέρον του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο οποίος τη ζωντάνεψε στη μικρή οθόνη.

Οι συγγενείς όμως της δασκάλας, όταν το πληροφορήθηκαν, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του. Στις 24 Φεβρουαρίου, η υπόθεση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να εκδώσει απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Να τι αναφέρουν στην αίτησή τους οι συγγενείς:

”Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας “τελειώσει” κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.

Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ηδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.

Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα”.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: ”Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας”.

Peoplegreece.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου