Thursday, 28 March, 2024

Αυτός είναι ο Ρουμάνος που κατηγορείται για τον φόνο του Κουμανταρέα

Αυτός είναι ο Ρουμάνος που κατηγορείται  για τον φόνο του Κουμανταρέα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 26χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 5-1-2015 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ανθρωποκτονία του Κουμανταρέα  που διαπράχθηκε την 05-12-2014 στην Κυψέλη

Σε βάρος του παραπάνω δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και αντίσταση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

MATASAREANU Stefan – Cristinel του Iulian που γεννήθηκε στη Ρουμανία.

 14012015matasarenau1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 7-4-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου