Tuesday, 19 March, 2024

Επίθεση ΑΝΕΛ σε Σταύρο Θεοδωράκη

Επίθεση ΑΝΕΛ σε Σταύρο  Θεοδωράκη

«Ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωσή της για τη συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Αναλυτικά…
«Ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο.

Καταρχήν, ήταν τουλάχιστον ακατανόητη η ενόχλησή του για την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό του Εχίνου. Οι εξηγήσεις που με πολύ κόπο – είναι αλήθεια – επιχείρησε να δώσει, ελάχιστα απέχουν από τις ισοπεδωτικές εθνομηδενιστικές αντιλήψεις.

Κατά τα άλλα, αναλώθηκε σε μια ακατάσχετη γενικολογία, αφόρητη συνθηματολογία και σε αφοριστικές υπεραπλουστεύσεις. Το μόνο που έδειξε ξεκάθαρα είναι ότι διακατέχεται από αβυσσαλέο μένος εναντίον του Προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου. Όσο για το… «όραμά» του, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο να τον διορίσει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας …συγκυβερνήτη, με μόνο στόχο να πατρονάρει και να φέρει στα δικά του μνημονιακά μέτρα την κυβέρνηση.

Μόνο που οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική πλειοψηφία τους τον έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν θέλουν πια άλλους πάτρωνες».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου