Friday, 29 March, 2024

Με πληρωμή €1,8 εκατ. αφέθηκε ελεύθερος ο Λεωνίδας Μπόμπολας

Με πληρωμή €1,8 εκατ. αφέθηκε ελεύθερος ο Λεωνίδας Μπόμπολας
Αθήνα: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα εκδόθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τελικά ο ίδιος ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου του επιδόθηκε δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα, συνολικά ποσού 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πλήρωσε το ποσό των €1,8 εκατ. ευρώ και θα αφεθεί ελεύθερος ενώ έγινε και αναστολή της δίωξης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Αθανασίου έδωσε εντολή να ασκηθεί η δίωξη για το ποσό αυτό φοροδιαφυγής, όταν πριν από ημέρες ειδοποιήθηκε ο επιχειρηματίας από τη Διεύθυνση Μεγάλου Πλούτου του υπουργείου οικονομικών να πληρώσει το ποσό των €2 εκατ. αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια εκδόθηκε το ένταλμα για το ποσό αυτό και όταν εμφανίστηκε σήμερα του επιδόθηκε και νέα δίωξη για τα άλλα €2 εκατ.. Τα ποσά αυτά προκύπτουν από τη λίστα Λαγκάρντ και τις καταθέσεις του συγκεκριμένου και άλλων μελών της οικογένείας του. Ο αδελφός του πάντως, Φώτης Μπόμπολας, έχει ήδη καταβάλει το ποσό των €1,8 εκ.

Πηγή: news.in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου