Tuesday, 19 March, 2024

Προσβολή στο ανθρώπινο είδος το πρωτοσέλιδο του «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ», χυδαιότητες Χίου

Προσβολή στο ανθρώπινο είδος το πρωτοσέλιδο του «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ», χυδαιότητες Χίου
Αηδία προκαλεί το πρωτοσέλιδο της τρόπον τινά εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» όπου ούτε λίγο ούτε πολύ γράφει για τους μετανάστες: «Πετάξτε τους στη θάλασσα γιατί θα μας φάνε ζωντανούς».

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο εκδότης της Στέφανος Χίος επιτίθεται με αισχρόλογα στο δημοσιογράφο Niko Ago που «τόλμησε» να επικρίνει το δημοσίευμα κι όχι μόνο σε αυτόν, χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο που θυμίζει τις πιο μαύρες ημέρες του εθνικού διχασμού.

makeleio_0

«Θαυμάστε» γραπτό Χίου:

«Αυτό το δημοσιογραφικό “απολειφάδι” προφανώς νομίζει ότι βρίσκεται σε χώρα της Σοβιετικής Ένωσης, πιθανόν θεωρεί ότι βόσκει στα γκούλαγκ και μάλλον ζει μέσα σε έναν επικίνδυνο κόσμο παραισθήσεων-πιθανόν και χημικών-για να νομίζει ότι μπορεί να προστάξει στα δουλικά της κυρά-Τασίας να μας κάνουν ντα ή να μας πάνε φυλακή γιατί τολμήσαμε να βγάλουμε εξώφυλλο στο περήφανο και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με το οποίο προστατεύουμε την πατρίδα μας από την βρώμα και την δυσωδία την οποία οι ίδιοι εγκληματικά υποθάλπουν, θέμα που νοιάζει όλους τους Έλληνες πατριώτες.

Το όνομα του μας είναι παγερά αδιάφορο, όπως αδιάφορος και μάλλον αμελητέος(από τα αμελέτητα)μας είναι και ο ίδιος.

Το ρήμα “λογοδοτώ” το χρησιμοποιούν οι κόκκινοι φασίστες σαν του λόγου του ή του λόγου της. Και εκείνο το 1945 είναι προτιμότερο να μην το συζητήσουμε μαζί του γιατί και ιστορία ξέρουμε και τι έχει γίνει μετά το 1945 αλλά και πριν το 1945, σε έλληνες πατριώτες που αντιτάχθηκαν σε σταλινοσκουπίδια σαν του λόγου του.

Όποτε θέλει, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και για Μελιγαλάδες αλλά και για πράκτορες του ΚΚΕ που ξεπούλησαν την Ελλάδα για να βρίσκονται τα σύνορα μέχρι τα Τέμπη.

Μακριά τα χέρια σου από το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ γιατί θα στα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ, όχι με κονσερβοκούτια αλλά με το μαχαίρι της ιδιας της Ελευθερίας του Λόγου που κάτι τέτοιοι ή κάτι τέτοιες σαν του λόγου σου προτιμάτε να σβήνετε στα σταχτοδοχεία της σταλινικής φασιστική σας συμπεριφοράς.

Κόπιασε, σε περιμένουμε. Και κοίτα να έρθεις με ανοιχτά τα πόδια»…

Πηγή: athensmagazine.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου