Thursday, 28 March, 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Έξι προσαγωγές για την αιματηρή συμπλοκή

Σκηνές ταινίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην Αθήνα, έπειτα από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, άτομα που επέβαιναν σε τέσσερα αυτοκίνητα, πιθανόν Ρομά, συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο και αντάλλαξαν πυροβολισμούς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με τους δράστες να επιχειρούν να διαφύγουν. Άλλοι αστυνομικοί, που έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό τους, προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και ένας τραυματίας, ο οποίος έχει δεχτεί σφαίρα στο πόδι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Η συμμετοχή των υπόλοιπων πέντε στο επεισόδιο εξετάζεται. Λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο επεισόδιο, συνέβη τροχαίο στη Λεωφόρου Κηφισού, όταν ένα αυτοκίνητο έκλεισε κατά λάθος δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι μοτοσικλέτες ανατράπηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες αστυνομικοί τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των δραστών συνεχίζονται, ενώ για την αιματηρή συμπλοκή διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου