Wednesday, 17 April, 2024

Άδωνις προς Ευαγγελάτο: «Ευχαριστώ που δείχνετε ποια καταστήματα θα κλείνω αμέσως»

Ένταση με Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα μετά από νέο βίντεο για το click away. «Όποιο δείχνετε θα το κλείνω αμέσως»!

Έντονος λόγος και αρκετά καρφιά από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που έκανε παρέμβαση στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. Αφορμή ένα βίντεο που έδειχνε μια ακόμα περίπτωση παραβιάσεων των μέτρων και των κανόνων του click away.
Συγκεκριμένα, προβλήθηκε η εκπομπή πρόβαλε ένα βίντεο που έδειχνε καταναλωτές να δοκιμάζουν ρούχα και παπούτσια έξω από τα καταστήματα, όπως είχε γίνει και με τη viral φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Κυριακή από την Ερμού και την οποία είχε καταδικάσει ο κ. Γεωργιάδης.
«Όποια καταστήματα δεν τηρούν τους κανόνες του click away θα κλείνουν» ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζοντας ότι τα καταστήματα που φάνηκαν στην κάμερα του ρεπορτάζ θα χρεωθούν με τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Και συνέχισε λέγοντας:
«Με ενημέρωσαν για το βίντεο της εκπομπής. Μου είπαν ότι κάποια καταστήματα παραβιάζουν τους κανόνες και αυτό φαίνεται στην κάμερα. Το ίδιο έγινε σήμερα με τα καταστήματα που δείξατε χθες στην Ερμού. Όσα περισσότερα καταστήματα δείχνετε και συμπληρώνετε την ελεγκτική δράση του κράτους, θα κλείνουν την επόμενη μέρα. Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα και ένα κατάστημα και το πρόστιμο θα το χρεώνω στον κ. Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε».
«Κάθε μέρα που θα βγάζετε κατάστημα στην εκπομπή σας θα τα κλείνω αμέσως» επέμεινε.
Ενοχλημένος από την τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση καλώντας την κυβέρνηση «να μαζέψει τους 98 νεκρούς».
«Θα λύνετε και τα προβλήματα στα νοσοκομεία και τα σχολεία που δείχνουμε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης ότι δεν είναι ο αρμόδιος.
«Σας βλέπω με μία διάθεση πολύ έντονου καρφώματος. Το αποδέχομαι. Η κριτική είναι κάτι που και εγώ κάνω και εγώ δέχομαι, αλλά επειδή μου το λέτε συνέχεια, παρακαλώ. Χτες, είχαμε 98 νεκρούς, δεν θέλω να τραβήξουμε την κουβέντα, 98 νεκρούς, κύριε Γεωργιάδη. Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε τα κανάλια, 98 νεκρούς επειδή μου το λέτε συνέχεια και προσπαθώ να μην το αντιμετωπίσω αρνητικά. Μαζέψτε τους 98 νεκρούς, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε. Αλλά 98. 3.500 χιλιάδες από την αρχή, ελάτε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου