Friday, 29 March, 2024

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΑΧΕΠΑ

Στη Θεσσαλονίκη με κλίμα συγκίνησης άναψε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Παρών ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος δήλωσε βουρκωμένος ότι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι “η αγάπη και η αλληλεγγύη”.
Στη Θεσσαλονίκη η τελετή για το άναμμα του δέντρου έγινε παρουσία του δημάρχου και της αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού, Μαρίας Καραγιάννη, του διοικητή αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του εφημερεύοντος νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Υπό τους ήχους της “Thessaloniki Youth Band” άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αμέσως μετά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αντάλλαξε δώρα.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε δηλώσεις του εμφανώς συγκινημένος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “φέτος έχουμε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο άναμμα του δέντρου. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά και ανάσα στους συμπολίτες μας και κοντά σε εκείνους που νοσούν και δίνουν τη μάχη με την αρρώστια.
Δεύτερον στους συγγενείς και φίλους τους που βρίσκονται δίπλα τους και τους φροντίζουν. Απέναντι σε όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει το παν υπερβαίνοντας ανθρώπινες δυνάμεις δίνοντας 24 ώρες την εβδομάδα αυτή τη μάχη. Άλλωστε η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπά σε αυτά εδώ τα νοσοκομεία και είναι εξαιρετικά σημαντικό όλοι εμείς να βρισκόμαστε δίπλα τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, γιατί το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη”, κατέληξε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Μετά τη λήξη της τελετής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε αυτοψία στις σκηνές για rapid test, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτή η μάχη θα κερδηθεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου