Thursday, 25 April, 2024

Άρτα: Συναντήθηκαν οι γονείς του νεκρού βρέφους. Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα

Σε σοκ παραμένουν οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα που βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο πατέρας του

το ξέχασε για ώρες στο αυτοκίνητό του. Και οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ η κηδεία του μωρού θα γίνει το Σάββατο.

Το σπίτι του ζευγαριού στην επαρχιακή πόλη της Ηπείρου είναι κλειστό, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δονάτο Παππά από το artinos.gr, ο οποίος, μιλώντας στο Star έκανε λόγο για μια διαλυμένη οικογένεια.

Από το πρωί διακινήθηκε μία πληροφορία ότι η μητέρα που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε να δει τον πατέρα, που βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ άλλες πληροφορίες ήθελαν τον 37χρονο να ζητά να δει τη σύζυγό του. Συναντήθηκαν τελικά οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους στην Άρτα, που πέθανε γιατί το ξέχασε στο αυτοκίνητο ο πατέρας του και σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlive» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα του παιδιού ξεκίνησε να συνέρχεται χθες το απόγευμα και ζήτησε να δει τον σύζυγό της. Το αίτημα της λοιπόν, πραγματοποιήθηκε σήμερα, αφού δόθηκε ειδική άδεια από την Αστυνομία, καθώς ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής, δόθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση και το ζευγάρι έμεινε μαζί περίπου ένα τέταρτο. Μάλιστα, η πρώτη κίνηση που έκαναν και οι δύο ήταν να αγκαλιαστούν και να μείνουν αγκαλιά, ενώ όσοι ήταν μπροστά ξέσπασαν σε κλάματα. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί, για ρωγμή στη σχέση του ζευγαριού, μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού τους.

Πριν από εννέα μήνες είχαν παντρευτεί οι γονείς του βρέφους των 5,5 μηνών που βρήκε τραγικό θάνατο, και μάλιστα προγραμμάτιζαν τη βάπτιση του παιδιού τους το καλοκαίρι. Ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος την Τετάρτη μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας, «έχει πάθει σοκ» σύμφωνα με τον παππού του βρέφους που αποκάλυψε ότι η κόρη του είχε παντρευτεί με τον γαμπρό του τον Σεπτέμβριο «με πολιτικό γάμο επειδή ήταν έγκυος».

«Ο γιος μου είναι σε σοκ»

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο πατέρας του 37χρονου και περιέγραψε την κατάσταση του γιου του.

«Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει έχει πάθει σοκ», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο 37χρονος «πήγαινε στη δουλειά του και πήρε τη μικρή για να την αφήσει στον παιδικό σταθμό. Το μωρό το πήγαινε συνήθως στο σχολείο η νύφη Μου… εκείνη την ημέρα τον πήραν για μια βλάβη στη δουλειά, άλλαξε πορεία… δεν ξέρω πως έγινε…» είπε επίσης σε τραγική κατάσταση ο πατέρας του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο και η 27χρονη ήταν ήδη έγκυος…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου